TOK Happy

Happy accessoires met dat tokkeltje meer

TOK Happy is het vrolijkste assortiment van kippenaccessoires, speciaal ontwikkeld voor kippenliefhebbers die graag wat kleur in huis hebben. Iedereen die kippen heeft en op zoek is naar dat beetje extra, vindt in dit assortiment leuke artikelen voor drinken, voederen en wonen. Een TOK Happy klant houdt ervan om de leefruimte van zijn kippen te kleuren met kwalitatieve leuke accessoires!

U bent graag in een vrolijke stemming en gunt uw kippen dat ook? Ontdek snel onze TOK Happy-producten!

Ontdek TOK Happy >

TOK Daily

Daily accessoires met alledaags karakter

Eenvoudige kippenaccessoires zonder bling-bling, dat is ons TOK Daily-assortiment. De typische rood en wit gekleurde drinkers, alsook de gegalvaniseerde voederbakken zijn te vinden in het TOK Daily-assortiment. Bovendien biedt TOK Daily een aantal zeer nuttige accessoires voor gebruik in het kippenhok.

Op zoek naar basis kippenaccessoires? Ontdek onze TOK Daily-producten!

Ontdek TOK Daily >

TOK Pro

Pro accessoires voor en door professionals

TOK Pro heeft een ruim assortiment van aangepaste accessoires voor een groter aantal kippen. De accessoires zijn zodanig ontwikkeld met het welzijn van de kip voorop en tegelijkertijd handig in gebruik. Zo zijn er de voedersilo’s waar grote hoeveelheden voeder in opgeslagen kunnen worden of watervaten van verschillende grote inhoudsmaten beschikbaar.

Op zoek naar handige en duurzame accessoires voor een groter aantal kippen? Ontdek onze TOK Pro-producten!

Ontdek TOK Pro >

Eten, drinken of wonen? Check!

Het TOK assortiment is ingedeeld volgens de basisbehoeften van elk dier: eten, drinken en wonen. Dankzij de handige icoontjes weet je onmiddellijk waarvoor elk product gebruikt wordt. Op zoek naar een product om de kippen te voederen? Dankzij de graanhalm herken je deze producten snel. Producten die gekenmerkt worden door een druppel staan voor onmisbare kwalitatieve drinkers in alle formaten en kleuren. En tot slot herken je artikels voor de leefomgeving van de kippen aan het kippenhok logo.